سال نو مبارک باد
زمان ارسال: شهر تهران(پرداخت در محل) 3 تا 5 ساعت کاری
شهرستانها: پست، تیپاکس و ترمینال: 1 تا 2 روز کاری

دستگاه یو پی اس 2000 واتی سینوسی ساخت سوور

ثبت نظر یا پرسش
1,008,000 تومان
31882
اتمام موجودی

دستگاه UPS یا منبع تغذیه بدون وقفه 2000 واتی ساخت کارخانه SUOER با موج سینوسی

اگر به اطلاعات موجود در کامپیوترهای شرکت خود اهمیت و ارزش قائل هستید 

و اگر دستگاههای بسیار حساسی مثل لوازم پزشکی استفاده می کنید 

پس یک قطعی موقت و نوسان برق ممکن است میلیونها تومان خسارت به شما بزند و حتی گاهی وقتها ممکن است اطلاعات از دست رفته به هیچ عنوان قابل برگشت نباشند و کار را از این بدتر کند

مثلاٌ ممکن است شما هم گاهی مشغول کار با کامپیوتر بو‏‏‍‍ده اید که ناگهان برق میرود و کارشما نیمه کاره میماند ، حتی ممکن است بر روی یک پروژه بزرگ کار میکردید و اطلاعات را ذخیره نکرده بودید اما با این اتفاق تمامی زحمات شما از دست می رود. پس باید چاره ای بیاندیشید...

این دستگاه یو پی اس معرفی شده سیب هفت با کارایی و راندمان بالا و مفید و موثر و با استارت هوشمند به سرعت جایگزین برق از دست رفته شده و مانع از بروز مشکلات برای لوازم و دستگاههای برقی مهم شما میشود

دارای مدارهای مختلف محافظتی جهت جلوگیری از خروج ولتاژ کم و پائین

دارای سوکت استاندارد برای اتصال انواع دوشاخه

دارای فن بیصدا و هوشمند با مصرف برق پائین

دارای استانداردهای CE,CTA,ISO,RoSH

ساخت کمپانی سوئر با 26 سال سابقه و تجربه در زمینه تولید دستگاههای UPS

این متن و عکس ها توسط شرکت سینا رسول گردآوری گردیده است. از سایتهای دیگر خواهشمندیم در جهت فروش کالاهای مشابه آنرا کپی برداری ننمایید. زیرا عدم ارزشگذاری به زحمت دیگران بی ارزش نمودن خود خواهد بود.

 

توجه : این یو پی اس 2000 واتی SUOER هر دفعه در مدلی مختلف خریداری و وارد کشور شده است که مشخصات و عملکرد همه آنها یکسان میباشد و تنها از لحاظ ظاهری تفاوت دارند.

لذا ممکن است کالای دریافتی شما از لحاظ ظاهری با عکس ها تطابق نداشته باشد

 

Suoer UPS inverter 2000w modified sine wave inverter portable solar power inverter

 

یو پی اس چیست ؟

یوپی‌اس یا منبع تغذیهٔ بدون وقفه به انگلیسی Uninterruptible power supply یا UPS  وسیله‌ای است که در کنار یک رایانه یا مصرف کنندهٔ برقی دیگر نصب می‌شود و هنگام قطع یا تغییرات شدید ولتاژ ورودی، امکان ادامهٔ کار در حالت نرمال را برای مصرف‌کننده فراهم می‌کند.

UPSهای کوچک معمولاً درون خود، یک باتری دارند که هنگام وجود برق در حالت عادی آن را شارژ می‌کنند. هنگام قطع برق یا افت ولتاژ زمانی که ولتاژ از یک مقدار کمتر شود UPS  به طور اتوماتیک منبع تغذیه رایانه را از برق شهر به باتری موجود درون خود تغییر می‌دهد این کار در مدت زمانی حدود یک یا ۲ میلی ثانیه انجام می‌پذیرد و در نتیجه رایانه متوجه قطع جریان الکتریکی نشده و به کار خود ادامه می‌دهد.

مهمترین كارایی‌های UPS ها آن است كه در صورتی که به هر دلیلی برق شهر قطع شود در این صورت دستگاه بدون وقفه وارد مدار شده و برق مصرفی را تامین کرده به گونه‌ای كه دستگاه مورد نظر خاموش یا Reset  نخواهد شد.

دستگاه یو پی اس همچنین دارای فیلترهای الكتریكی و الكترونیكی است كه باعث حذف نویزها و نوسانات برق شهر شده و مصرف كننده‌ها را در مقابل رعد و برق و ولتاژ بالا محافظت و برقی یكنواخت با شكل موج ثابت به مصرف كننده ارسال می‌کند. این دستگاه هکچنین دارای تثبیت كننده ولتاژ است و باعث می‌شود که اگر مقدار ولتاژ ورودی برق شهر تغییر کند در خروجی دستگاه همیشه ولتاژ 220 ولت جریان داشته باشد. علاوه بر آن این دستگاه قادر به اصلاح نویزها و نوسانات خط تلفن و مودم است.

با توجه به نقش این دستگاه در حفاظت از دستگاه‌های صنعتی و حفاظت از برق در زمان قطع برق  قادر به محافظت از دستگاه‌های صنعتی و اداری است و این سیستم باعث میشود که در زمان قطعی برق دستگاه‌ها، قطعی برق نداشته نباشند.

اتاق‌های سرور نیز باید مجهز به UPS باشند تا در هنگام قطع برق آسیبی به دستگاه‌ها و اطلاعات وارد نشود.

 

قطعی برق چگونه بر رایانه اثر می‌گذارد؟

 

انواع ناهنجاری‌های برقی

برقی که وارد سیم‌های خانه می‌شود ثابت نیست. مطلوب آن است که ثابت باشد اما در عمل جریان برق نوسان دارد. یعنی گاهی ولتاژ افت می‌کند و گاهی بیش از حد افزایش می‌یابد و همین می‌تواند اثرات نامطلوبی داشته باشد. قطع شدن برق شهر از اختیار کاربران خارج است و خرابی ایستگاه‌های برق، آسیب دیدن خطوط برق و غیره می‌تواند عامل آن باشد ولی گاهی هم خود کاربر عامل آن است مثل كارکشیدن بیش از حد یا کوتاه کردن اتصال سیم‌ها.

گاهی هم با فروکاست موقتی است. مثلا مواقعی که نور لامپ‌ها بی‌هیچ دلیلی کم می‌شود. گاهی هم مسوولین شبکه به عمد برای کاهش بار الکتریکی و جلوگیری از قطعی کامل برق این کار را انجام می‌دهند.

از سوی دیگر با پدیده‌ فراتاخت(surge) برق هم مواجه می شویم یعنی برق بیش از حد به وسایل برقی می‌رسد.

فراتاخت می‌تواند عوامل متعددی داشته باشد مثل اتصال کوتاه شدن در مدارها و خرابی خطوط برق. اگر افزایش ولتاژ فقط یک یا دو ثانیه طول بکشد به آن خیز می‌گویند که اکثرا ناشی از صاعقه است.

 

چرا قطع برق و فراتاخت ولتاژ خطرناک است

خاموش شدن نامنتظر رایانه از خطرات واقعی پیامد قطع شدن برق یا کاهش ولتاژ است. سامانه‌ عامل رایانه‌ها پیچیده است و باید به صورت دنباله‌وار از حالت اجرا خارج شود تا تمامی پردازش‌های در حال اجرا به صورت درست پایان یابند. کاهش ناگهانی جریان برق می‌تواند ریسه‌های اجرایی مهم را مختل کند و رایانه را از کار بیندازد.

بیشترین نگرانی به فایل‌های سامانه‌ای مربوط می‌شوند. وقتی که رایانه در حال داده‌نویسی در سخت دیسک باشد قطع ناگهانی برق چه اختلالاتی که ایجاد نمی‌کند. به خصوص اگر آن فایل از نوع سامانه‌ای باشد که برای فرایند راه‌اندازی رایانه لازم است. در این صورت آن فایل خراب می شود و باید آن را بازیابی کرد تا بتوان رایانه را از نو راه‌اندازی کرد.

در ضمن قطع مکرر برق باعث کاهش عمر سخت دیسک (هارد دیسک) می‌شود. نوک خواندن و نوشتن که بر فراز دیسک در حرکت است بر اثر قطع برق به جایگاه اولیه‌اش جهش می‌کند. این جهش ناگهانی می‌تواند در گذر زمان به خرابی آن منجر شود. قطع ناگهانی برق سخت‌دیسک‌های حالت جامد را نیز دچار آسیب‌های فاجعه‌باری می‌کند که از خراب شدن داده‌ها تا خرابی کامل را دربرمی‌گیرد.

قطعی برق مستقیما به سخت‌افزار رایانه آسیب نمی زند اما اگر با فراتاخت نیز همراه باشد می‌تواند به سخت‌افزار هم شدیدا آسیب بزند. صاعقه بزرگ‌ترین عامل ایجاد فراتاخت و جهش ولتاژ در شبکه است.

ولتاژ برق خانه در حالت عادی 220 ولت است ولی بر اثر صاعقه می‌تواند از چندین میلیون ولت بگذرد. 

چنین پدیده‌ای مثل گذشتن آب آبشار نیاگارا از جویباری باریک است. افزاره‌های الکترونیکی برای تحمل چنین جریانی طراحی نشده‌اند و اگر چنین ولتاژی وارد سیم‌کشی برق خانه شود بی‌شک تمام لوازم بدون حفاظت را نابود می‌کند.

 

حفاظت در برابر قطعی برق

برای حفاظت در برابر قطعی برق باید از منبع تغذیه‌ بدون وقفه(UPS) بهره گرفت. این افزاره دارای باتری پشتیبان است و وقتی هم برق قطع شود برق‌رسانی به رایانه را ادامه می‌دهد. اگر در جایی زندگی می‌کنیم که مکرر در معرض قطعی برق، فراتاخت یا هر دو است خریدن منبع تغذیه‌ بدون وقفه(UPS)  سرمایه‌گذاری بسیار عاقلانه‌ای است.

 

قبل از نصب یو پی اس چه موارد ایمنی باید رعایت گردد؟

 طریقه حمل و قرارگیری برای سالم رساندن UPS به مکان نصب .

 آیا محل نصب فضای کافی برای نصب UPS و کف آن تحمل وزن UPS  را دارد؟

 انتخاب مکان نصب مناسب ( برای بالا بردن طول عمر UPS و باطری)

 شرایط محیطی مثل حرارت ، رطوبت و نویز صوتی 

محل نصب) نصب الکتریکی ( نوع اتصالات ، مقطع کابلهای ورودی و خروجی ، فیوزهای حفاظتی و غیره

 اتصال بار به یو پی اس، اتصال زمین ( ارت ، برای برطرف کردن نویز و حفاظت دستگاههای برقی و یو پی اس)

 بررسی عملیات نصب ( بررسی نصب و راه اندازی بدون خطا و اشکال)

 

توان نامی

از دو راه میتوان توان نامی برایUPS  را محاسبه نمود.

روش اول : توان معرفی تک تک دستگاهها را برحسب وات محاسبه نموده و با هم جمع نموده و بر ضریب توان خروجی یو پی اس تقسیم نموده توان دستگاه یو پی اس بر حسب آمپر بدست می آید.

روش دوم : جریان مصرفی کل دستگاهها اندازه گرفته در 220 ضرب مینماییم توان یو پی اس بر حسب ولت آمپر بدست می آید.

البته بهتر است که مقدار بار متصل به یو پی اس نهایتا 70%  از توان خروجی یو پی اس باشد تا در بارهای لحظه ای و کلید زنی که جریان لحظه ای دارند فشار کمتری به یو پی اس وارد شود.

رنج تغییرات ولتاز و فرکانس ورودی: میزان تغییرات ولتاز ورودی و فرکانس بدان معنی است که بازه ولتاز ورودی و فرکانس ولتاز مثلآ 160~280 vae و فرکانس از 45~65 اگر در ورودی برق شهر تغییر نماید یو پی اس بدون استفاده از باتری و با استفاده از فیلتراسیون داخلی به کار خود ادامه داده و ولتاژ خروجی مناسبی را ارائه می‌دهد. 

در صورتی که یو پی اس خارج از این بازه باشد، یو پی اس به حالت Backup  رفته و ورودی را قطع می‌نماید و از باتری استفاده می‌کند تا مجددا به حالت نرمال برگردد. رنج ولتاژ خروجی و فرکانس خروجی و رگولاسیون آن بازه ولتاز و فرکانس خروجی یو پی اس که مقدار آن با بازه ولتاز ورودی دستگاههای مصرفی وصل به یو پی اس باید هماهنگ باشد، در یو پی اس های online  رگولاسیون ولتاژ کمتر از 2%+  و فرکانس کمتر از 5/0%  در یو پی اس ها ی off_line  و ine_Interactive ارگولاسیون ولتاژ 10%+  تا 3%+  و بین 5/2%  تا 5/0%  می‌باشد.

 

محل مناسب برای UPS  و باتری باید دارای چه ویژگی هایی باشد؟

فضای موجود کافی باشد

سطح زمین توان تحمل وزن دستگاه را دارا باشد.

نصب دستگاه باعث ایجاد مزاحمت برای کارکنان یا اختلال در کارها نشود.

شرایط محیطی مکان انتخابی مناسب باشد (حرارت ایده آل برای باتری 20 تا 25 درجه سانتیگراد و حرارت کارکرد UPS صفر تا 40 درجه سانتیگراد باشد و رطوبت بین 20 تا 90 درصد باشد. نویز محیط نیز زیاد نباشد تا روی عملکرد یو پی اس اثر گذارد)

تجهیزات ایمنی جهت دسترسی آسان به یو پی اس فراهم باشد.

نصب یو پی اس نباید برجریان هوا و شرایط محیطی تجهیزات تاثیری بگذارد .

سعی شود کلیدها و ابزار سوئیچ و کنترل یو پی اس در یک مکان باشد .

در محل انتخاب شده برای نصب یو پی اس؛جای امنی برای تعبیه باتری وجود داشته باشد .

 

مشخصات برق ورودی دستگاه چگونه باید باشد و چه نکات ایمنی باید رعایت گردد؟

از فازهایی استفاده نمایید که بارهایی با جریان لحظه ای بالا روی آن نباشد که هر بار با وارد شدن این بارها ولتاژ از حد متعارف افت ننماید .

توصیه میشود از فیوز جداگانه در تابلو برق شهر برای UPS استفاده نمائید.

فیوز ورودی یو پی اس را با توجه به ماکزیمم جریان ورود با ضریب 1/2 انتخاب نمائید.

در صورتی که یو پی اس سه فاز می باشد ترتیب فازها رعایت گردد .

فرکانس برق ورودی از محدوده مجاز خارج نباشد .

ولتاژ ورودی از حد مجاز خارج نباشد .

 

مشخصات خروجی UPS چیست و چه وسایلی می توان به آن وصل نمود؟

مشخصات خروجی هر UPSبا توجه به مشخصات فنی دستگاه مشخص می گردد که شامل :

توان هر دستگاه، که مشخص می باشد زیرا با توجه به سفارش شما تعیین می گردد .

ضریب توان خروجی، که بهتر است بالاتر از 0.8 باشد که ضریب توان اکتیو (وات خروجی را مشخص می کند.)

 ولتاژ خروجی که بازه ولتاژ خروجی با تلورانس خروجی آن مشخص می شود. مثلا : 220-/+ 20%

 فرکانس

 ظرفیت تحمل اضافه بار

THD خروجی و غیره

 

چه دستگاههایی را نمی توان به UPS با خروجی شبه سینوسی وصل نمود؟

یو پی اس معمولا دستگاهی انعطاف پذیر است ، اما نوع خاصی از بارها هستند که نباید آنها را به روش متدوال به یو پی اس وصل نمود ، این بارها عبارتند از :

لامپهای فلورسنت یا لامپهای گازی

موتورها و کمپرسورها

دستگاههای تهویه مطبوع

پرینترهای لیزری

هریک از این دستگاهها درحین کارکردن عادی و یا در لحظه روشن شدن ، جریان زیادی از منبع تغذیه خود می کشند جریان زیاد یو پی اس را به حالت اضافه بار می برد ، در نتیجه ولتاژ خروجی یو پی اس قطعاً کاهش خواهد یافت و این امر سبب آسیب دیدن سایر قطعات و تجهیزات حساس می گردد مثلآ جریان راه اندازی موتورها معمولا بین4  تا10 برابر مقدار نامی آن می باشد. در صورتی که بخواهیم از یو پی اس برای حفاظت از بارهایی با جریان لحظه ای زیاد مانند پرینتر های لیزری و موتورها استفاده کنیم ،یو پی اس مورد نظر باید از مشخصات الکتریکی قویتری برخوردار باشد.

منابع : 

ویکی پدیا

مهر نیوز

ایران نیدز

 

نظری یافت نشد