سال نو مبارک باد
زمان ارسال: شهر تهران(پرداخت در محل) 3 تا 5 ساعت کاری
شهرستانها: پست، تیپاکس و ترمینال: 1 تا 2 روز کاری

گیرنده قطع و وصل برق بیسیم با قابلیت لرن ریموت

ثبت نظر یا پرسش
270,000 تومان
34017
اتمام موجودی

سری جدید گیرنده قطع و وصل برق از راه دور با قابلیت ست کردن و تعریف انواع ریموت کنترل رادیویی فرکانس 315 یا 433 (بستگی به مدل انتخابی) سازگار با قابلیت استفاده از چندین گیرنده بصورت مجزا و جدا از هم در یک مکان، مخصوص روشن و خاموش کردن لامپ ها و چراغها یا چندین وسیله برقی از راه دور بصورت مستقل.
با اتصال این دستگاه ها به سیم کشی وسایل برقی (مثل لامپ) در نقاط مختلف یک مکان می توانید هر کدام از آنها را که بخواهید از راه دور و حتی از پشت دیوار و موانع بوسیله ریموت کنترلی که روی گیرنده ست کرده اید خاموش یا روشن کنید.

توجه: قیمت اعلام شده برای بخش گیرنده میباشد، ریموت کنترل را بصورت جداگانه میتوانید از سیب هفت یا فروشگاههای الکتریکی و الکترونیکی تهیه کنید

مزایای سری جدید نسبت به سری قدیم
*در سری قدیم اگه یک گیرنده خراب میشد باید کل مجموعه عوض میشد یا با یک گیرنده بدون قاب جایگزین میشد
در سری جدید اگر در یک مجموعه یک گیرنده خراب شود یا دچار مشکل شود(در اثر نوسان برق یا رطوبت یا...) فقط باید یک گیرنده دیگر از سیب هفت تهیه و جایگزین کنید و به ریموت تعریف کنید

*در سری قدیم اگه ریموت کنترل خراب یا دچار مشکل میشد، هیچ راه حلی نداشت و باید دوباره یک مجموعه خرید و جایگزین میکردید.
در سری جدید شما میتوانید از انواع ریموت های سازگار (فرکانس 315 یا 433 بستگی به مدل گیرنده انتخابی) به گیرنده لرن یا تعریف کنید.

*در سری قدیم کل مجموعه میتوانست یک یا نهایت 2 ریموت (بستگی به مدل) داشته باشد.
در سری جدید شما میتوانید برای هر گیرنده یا مجموعه تا 20 ریموت کنترل تعریف کنید. حتی ریموت کنترل های برد بلند سازگار جهت مسافت و فاصله های زیاد.
قابلیت انتخاب ریموت از 1 الی 18 دکمه، مثلا میتونید یک ریموت 4 دکمه + 4 عدد گیرنده تهیه و لرن کنید و همه گیرنده ها را تک به تک و بصورت جداگانه با آن ریموت قطع یا وصل کنید.
حتی بطور مثال اگر میخواهید از 5 جا و محل مختلف آن 4 گیرنده را قطع یا وصل کنید (مثلا 5 نفر در اتاق های مختلف ریموت داشته باشند) در اینصورت میتوانید 5 عدد ریموت 4 دکمه + 4 گیرنده تهیه کنید. یا میتوانید بصورت ترکیبی این چیدمان و لرن را انجام دهید، بطور مثال مدیر یک شرکت بتواند همه گیرنده ها را کنترل کند ولی معاون یا بقیه کارمندان فقط تعداد خاصی از گیرنده ها را کنترل کنند.

کارآیی محصول:
برخی اوقات قطع و وصل برق مدار لوازم برقی مشکل ساز میشود یا زحمت اضافه ای را می طلبد یا اینکه آن وسیله در جایی قرار گرفته است که به زحمت می توان به آن دسترسی پیدا کرده و آنرا خاموش یا روشن نمود.
روی تخت خواب خود دراز کشیده اید یا روی مبل و کاناپه راحت لم داده اید، برای خاموش کردن لامپ و کم کردن روشنایی مجبورید این راحتی را بی خیال شوید و از جای خود بلند شوید و ...
در اینجاست که نیاز به این وسیله معرفی شده سیب هفت چشمگیرتر میشود تا شما براحتی استفاده کردن از ریموت کنترل تلویزیون از این کنترلر برق استفاده کنید و تا چندین عدد وسیله برقی، بستگی به تعداد دکمه های ریموت کنترل انتخابی (فعلا از 2 تا 18 دکمه موجود میباشد) را که در محل های مختلفی از آن مکان قرار دارند بطور جداگانه خاموش یا روشن کنید.
قسمت گیرنده ها یا دستگاه های مرکزی این وسیله در اندازه 21*32*64 میلیمتر می باشد که می توانید در پشت وسیله برقی خود یا با کمی زحمت بیشتر حتی پشت کلید برق و داخل دیوار آنرا پنهان کنید و کلید برق کنترل دار داشته باشید.
نصب آن ها نیز نیاز به کمی وارد بودن به برق و اکترونیک دارد البته نقشه نصب روی جعبه یا روی دستگاه گیرنده گنجانده شده است.
لازم به ذکر است دستگاههای گیرنده بصورت واسطه قرار گرفته یعنی اجازه میدهند توسط ریموت کنترل برق هر کدام از دستگاههای گیرنده مربوطه که از آن رد میشود را قطع یا وصل کنید (برقی که به سمت وسیله برقی مثلا لامپ میرود اول وارد این گیرنده شده و سپس به طرف وسیله برقی میرود که شما میتوانید توسط ریموت دستور قطع یا وصل شدن برق خروجی را به رله گیرنده بدهید) .
قطع و وصل کردن برق وسایل برقی و خاموش و روشن کردن لوازم برقی از راه دور بوسیله ریموت کنترل از راه دور بوسیله دستگاه ریموت کنترلر برق چند کاناله برای چندین وسیله که در نقاط مختلفی از محل قرار گرفته اند.
شما با نصب یک گیرنده میتوانید کنترل یک وسیله برقی را به یک دکمه ریموت منتقل کنید.
این مصرف کننده می تواند یک لامپ یا چندین لامپ و چراغ روشنایی مثل روشنایی نمای ساختمان یا محوطه، پریز برق، زنگ، هود، درب اتوماتیک (با کنتاکتور)، یا هر آنچه که در محدوده آمپر سازگار با گیرنده (برای وسایل پرمصرف منوط به استفاده از کنتاکتور) باشد.
سیستم مذکور با خاموش کردن به موقع وسیله برقی باعث کاهش مصرف برق میگردد و کمک بزرگی به افراد سالمند یا معلولین خواهد نمود.

 

روش نصب:
در مدل 315 اگر از بالا به باکس گیرنده (از طرف نوشته های روی قاب) نگاه کنید دو عدد ترمینال پایین (نزدیک نوشته قرمز رنگ روی قاب) ورود برق میباشند، که اولین ترمینال (اولین ورودی از پایین) ورودی نول برق، و دومین ترمینال (دومین ورودی از پایین) ورودی فاز برق میباشند،

و 2 عدد ترمینال بالایی (نزدیک لوگو) خروج برق(به سمت وسیله برقی) میباشد، که سومین ترمینال از پایین خروجی نول برق، و چهارمین ترمینال (آخرین ترمینال از پایین یا اولین ترمینال از بالا) خروجی فاز برق میباشند

مدل 433 دارای ورودی و خروجی در 2 طرف میباشد که با نوشته های Input یعنی ورودی برق و Output یعنی خروجی برق روی قاب متمایز گردیده

نکته: حرف L به معنای فاز یا مثبت و حرف N به معنای نول یا منفی میباشد.

در کل برق از ترمینالهای ورودی وارد گیرنده میشه و از ترمینالهای خروجی خارج میشه، یعنی ترمینالهای خروجی را باید به لامپ یا وسیله برقی که میخواهید کنترل کنید باید وصل کنید.
توجه: سیم مشکی فنرپیچ آنتن میباشد و نیاز نیست آنرا به جایی متصل کنید ولی هر چقدر نوک این سیم به فضای بیرون دسترسی داشته باشد برد گیرندگی این وسیله بیشتر خواهد بود.


روش لرن و تعریف ریموت کنترل به گیرنده مدل 315:
دکمه مشکی رنگ فشاری لرن روی بدنه گیرنده قرار دارد، زمانی که گیرنده را به برق وصل نمودید، در مرحله نهایی این دکمه را فشار داده و رها کنید، چراغ داخل قاب گیرنده روشن و خاموش میشود سپس دکمه مورد نظر روی ریموت کنترل فعال را فشار دهید تا گیرنده کد دکمه مربوطه را دریافت و در حافظه خود ذخیره کند در صورت موفقیت آمیز بودن دریافت کد دکمه ریموت توسط گیرنده چراغ داخلی روشن و خاموش خواهد شد، برای تست میتوانید دکمه مورد نظر را فشار داده و رها کنید و اگر صدای تیک (صدای قطع و وصل رله) از داخل گیرنده شنیده شد یعنی آن دکمه به گیرنده مورد نظر لرن و در حافظه آن ذخیره و ثبت شده است.
توجه: نگهداشتن دکمه به مدت بیشتر از 7 ثانیه باعث خالی شدن و ریست شدن کل حافظه میشود که در نتیجه باید ریموت یا ریموت ها را دوباره به دستگاه لرن کنید.

قابل استفاده در منزل و خانه و ویلا و ساختمان های مسکونی، شرکت و اداره جات و ارگانها، مغازه و فروشگاه و سوپرمارکت ها، رستوران و غذاخوری ها، هتل و مسافرخانه و پانسیون، غرفه نمایشگاهها، فرودگاه، پارکینگ و انبارها، بیمارستان و کلینیک و مطب ها، کلاس و مدرسه و دانشگاه و آموزشگاه ها، گیم نت و کافی نت و کتابخانه ها، باشگاه و سالن های ورزشی، کارخانه و کارگاه های تولیدی، دامداری و گاوداری و مرغداری و گلخانه ها و کنترل روشنایی لامپهای عمودی و نقطه ای و لامپهای تابلو های تبلیغاتی و بیلبوردها هر مکان دیگری که بخواهید برق چندین وسیله را که در نقاط جدا از هم با مسیرهای سیم کشی جداگانه قرار دارند قطع یا وصل کنید.
این متن و عکس ها فقط و فقط توسط مجموعه های سینا رسول و سیب هفت تهیه، ترجمه و گردآوری گردیده است. از شما خواهشمندیم در جهت فروش کالاهای مشابه آنرا کپی برداری ننمایید. زیرا عدم ارزشگذاری به زحمت دیگران بی ارزش نمودن خود خواهد بود.
Intelligent Learning Type Wireless Remote Control Receiver Switch

مشخصات دستگاه گیرنده قطع و وصل برق مدل 315 با قابلیت تعریف ریموت کنترل:
اندازه قاب گیرنده: 21*32*64 میلیمتر
ولتاژ ورودی: 220 ولت 50 الی 60 هرتز
توان تحملی: حدود 250 وات
نوع فرکانس: RF رادیویی (میتواند از مانع و دیوار معمولی نیز عبور کند)

مشخصات مدل 433:
ولتاژ ورودی: 90 الی 250 وات
مدل 433 اندازه 27*42*82 میلیمتر
توان تحملی (روی قاب نوشته شده و ادعای تولید کننده): 10 آمپر
نوع فرکانس: RF رادیویی (میتواند از مانع و دیوار معمولی نیز عبور کند)

بسته بندی شامل:
گیرنده قطع و وصل برق

اطلاعات فروش سیب هفت:
توجه :
1-قیمت اعلام شده برای گیرنده میباشد و ریموت کنترل قیمت جداگانه ای دارد، البته خودتان میتوانید ریموت کنترل با فرکانس 315 یا 433 (بستگی به مدل گیرنده انتخابی) مگاهرتز تهیه کنید، یا شاید ریموت دزدگیر یا درب که موجود دارید با این گیرنده سازگار باشد و نیاز به تهیه ریموت جداگانه نداشته باشید.
2-هر دستگاه گیرنده می تواند :
حداکثر 800 وات عبور برق لوازم برقی معمولی (غیر استارتی و غیر المنتی و غیر حرکتی و غیر کمپرسوردار) مثل لامپ های رشته ای قدیم را تحمل کند.
 و برای بقیه لوازم برقی کوچک مثل پنکه و لامپهای مهتابی و ال ای دی و کم مصرف و... تا حداکثر 250 وات میتواند مورد استفاده قرار بگیرد (لامپهای کم مصرف و LED استارتر قوی دارند که جریان کششی اولیه برای روشن شدن آنها بیشتر از حد استاندارد و گاهی تا 3 برابر میزان اعلام شده کارخانه است. بنابراین برای استفاده اینگونه لوازم قبل از خرید این دستگاه حتما از مقدار مصرفی اولیه یا میزان جریان استارت یا حداکثر پیک مصرف آنها مطلع باشید).
البته برای لوازم پرمصرف قوی میتوانید کنتاکتور (در آمپر مورد نیاز) تهیه و به خروجی این دستگاه وصل و وسیله برقی را به کنداکتور وصل کنید تا این گیرنده فرمان قطع و وصل را به کنداکتور بدهد و بار جریان عبوری روی کنداکتور باشد (نصب کنداکتور نیاز به وارد بودن به سیم کشی و الکترونیک دارد).
3-قبل از نصب دستگاه از قطع بودن فیوز و جریان برق مطمئن شوید.
4-توصیه سیب هفت: در صورتیکه به سیمکشی و برق وارد نیستید نصب این دستگاه را به افراد کاردان بسپارید و حتما حتما قبل از شروع به نصب مسائل ایمنی استفاده از برق را در نظر بگیرید.
5-گیرنده ها را نزدیک هم نصب نکنید، چون در اینصورت تداخل امواج بوجود می آید و ریموت کنترل نمی تواند عملکرد صحیحی روی گیرنده ها داشته باشه (باید چندبار دکمه ریموت را بزنید تا اجرا شود)، حداقل فاصله استاندارد بین گیرنده ها 1.5 متر میباشد. برای کلیدهای 2 یا 3 پل بهتر است گیرنده ها را در نقاط مختلف دور از هم نصب کنید، مثلا یک گیرنده را پشت کلید جاسازی کنید و گیرنده بعدی را در سقف (داخل قاب پایه لوستر یا قبل از لامپ) و...

برای جلوگیری از این مشکل و در صورتیکه لوازم مصرف کننده به هم نزدیک میباشند از مدلهای قطع و وصل برق تک گیرنده که در سیب هفت به فروش میرسند تهیه کنید.

مدلهای تک گیرنده همانطور که از اسمش پیداست یک ریموت + 1 گیرنده میباشد که تمام خروجی ها در یک گیرنده قرار دارند مثلا مدل 6 کانال، دارای 6 سیم خروجی فاز برق از یک گیرنده میباشد که برای لوازم نزدیک به هم استفاده میشوند
6-توصیه میشود جهت افزایش برد و کاهش تداخل، گیرنده ها را تا حد امکان دور از لوازم بیسیم مثل مودم یا تلفن بیسیم نصب کنید.

7-این مدل گیرنده بصورت رله باز میباشد که برای نصب بعد از کلید برق نیز مناسب میباشد تا بتوانید وسیله برقی را هم با ریموت (در صورت باز و روشن بودن کلید) و هم با کلید روشن و خاموش کنید،

در مدلهای رله باز اگر برق منطقه یا واحد قطع شود (برق برود) وقتی دوباره برق منطقه یا واحد وصل شود (برق بیاید) گیرنده در حالت وصل یا روشن قرار میگیرد یعنی در صورت قطع و وصل شدن برق ورودی به گیرنده، رله گیرنده بدون در نظر گرفتن وضعیت قبلی (حتی اگر آخرین بار آنرا در حالت قطع و خاموش قرار داده باشید) در حالت وصل قرار میگیرد.
اگر قطعی برق زیاد دارید یا گیرنده به وسیله حیاتی یا اضطراری وصل است و نمیخواهید در نبودتان در صورت قطع و وصل برق واحد یا منطقه، خروجی گیرنده به صورت خودکار وصل شود، پس باید کلیدی که قبل از رله قرار دارد (اگر کلید ندارد، برای وضعیت اعلام شده کلید قطع و وصلی قبل از گیرنده تعبیه کنید) را قبل از خروج از محل یا مسافرت در حالت خاموش قرار دهید.

8-گرانتر بودن فرکانس 433 دلیل بر مزیت قطعات آن نیست (هر چند از بابت بدنه کیفیت و ظاهر بهتری دارد)، مدل 315 ریموت های متنوع تر و بیشتری نسبت به مدل 433 دارد

مثلا برای مدل 315 شاید بتوانید ریموت 18 دکمه هم پیدا کنید ولی برای مدل 433 حداکثر ریموت 12 دکمه فعلا موجود است

نظری یافت نشد